Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Největší oblíbenec tohoto léta? Mušelínová košile!

Naším nejvíce oblíbeným kouskem tohoto léta se stala tato mušelínová košile. ♥ Milujeme její variabilnost - hodí se skvěle k šortkám, sukni i k letním kalhotám, anebo jako přehoz přes plavky. Lze ji snadno sladit do elegantního, ale i do sportovního stylu. Prostě kousek, který opravdu vynosíš na jakoukoliv příležitost.

 

Střih naší košile je mírně oversized a šijeme ji ve dvou velikostech. Zadní díl končí mírně pod zadkem, aby šla použít i jako přehoz přes plavky. Zároveň jsme ji nedělaly delší, než je potřeba, aby se dala použít i na běžné nošení a mohla jsi ji i zastrčit do šortek, kalhot apod. 

 

Košili šijeme v různých barvách a lze ji ušít i v barvě na přání. Jako materiál jsme zvolily mušelín, který naprosto zbožňujeme. Je hezky vzdušný, prodyšný a NEMUSÍ SE ŽEHLIT! Takže ideální kousek do kufru na dovolenou! :) Pokud tě tento materiál zajímá, o mušelínu jsme psaly článek už dříve, protože jsme z něj tvořily nějaké letní kousky i minulý rok a tak moc jsme si ho zamilovaly, že letos v tomto trendu pokračujeme.

 

 

Mušelínová košile, košile z mušelínu, letní košile, košile na léto, dámská košile, mušelín

Zpět do obchodu