Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Letní šaty pro každou příležitost

Léto je v plném proudu, tak Ti přinášíme tipy na naše české letní šaty. Ať už máš ráda šaty na ramínka či s rukávy, dlouhé, anebo krátké, u nás si určitě vybereš. :)

 

U nás je hitem letošního léta mušelín. A proč jsme si tak oblíbily zrovna mušelín? Protože je hezky prodyšný, vzdušný, měkoučký a hlavně NEMUSÍ SE ŽEHLIT! Ideální šaty do kufru na dovolenou! Zkrátka budeš vypadat božsky i po dlouhé cestě a můžeš rovnou vyrazit třeba na dovolenkovou večeři! :) 

 

Všechny látky jsme před šitím předepraly, aby ušité šaty po vyprání už nijak nezměnily svůj tvar.

 

Letní šaty na ramínka

Lehoučké letní šaty, které si zamiluješ na první obléknutí. Ramínka jsou na zavázání, bez žádných plastových prvků, které by Ti mohly časem prasknout. Díky vázání  si je můžeš nastavit přesně podle potřeby. Šaty jsme ušily z mušelínu, takže jsou opravdu vzdušné a lehoučké.

 

Zavinovací šaty z mušelínu

Pokud hledáš jednoduché letní šaty, které se Ti budou hodit na každou příležitost, omrkni naše zavinovací šaty v midi délce. Krátký rukáv Ti pomůže zamaskovat případné nedokonalosti. Véčkový výstřih hezky lichotí i postavám s větším hrudníkem či širšími zády. Na kvalitě šití jsme si daly opravdu záležet. Lemování šatů je zpevněné výztuhou, aby hezky držely svůj tvar. Velkou výhodou zavinovacích šatů je jejich variabilnost. Díky zavinutí si je můžeš přizpůsobit postavě.

 

Mušelínové šaty oversized

Volíš na léto extra pohodlí? Tak to jsou pro Tebe pravé naše oversized šaty. Volné letní šaty zamaskují nedokonalosti nejen v oblasti bříška. A mají ještě jednu praktickou vychytávku - kapsy! Takže potřebuješ šaty s kapsami, určitě si je nenech ujít.

 

volné šaty letní, šaty s kapsami, zavinovací šaty, šaty z mušelínu, mušelínové šaty

Letní šaty na ramínka, zavinovací šaty z mušelínu, mušelínové šaty oversized

 

Lněné šaty

Potřebuješ lněné šaty s rozparkem? Ušily jsme je právě pro Tebe! Rozparek, praktická kapsa a elegantní pásek. Tyto slova nejlépe vystihují naše lněné šaty, u kterých nám doladění střihu trvalo několik měsíců. Len je na léto ideálním materiálem, protože Ti v něm nebude horko, je chladivý a zároveň opravdu příjemný! Naše šaty šijeme z lněné směsi, která obsahuje i viskózu, a to hlavně z důvodu, aby byla snížena mačkavost látky. Nikdo přece nechce ztrácet čas žehlením! :) Díky příměsi elastanu je látka opravdu příjemná, lehká, vzdušná a pohodlná. Máš ráda šaty na ramínka, ale vadí Ti vykukující ramínka od podprsenky? I na to jsme myslely. Šaty mají široká ramínka, které je hezky schovají. Navíc se nemusíš bát, že by Tě ramínka škrtila či omezovala v pohybu. Na zadní straně mají gumu, aby se přizpůsobily Tvé postavě.

 

Dlouhé letní BOHO šaty

Dlouhé letní šaty, ve kterých budeš jedinečná. To jsou naše boho šaty. Maxi délka, vysoké rozparky, holá záda a rafinované průstřihy. Tyhle šatičky zdůrazní Tvou ženskost! Ušily jsme je ze vzdušné přírodní viskózy. Nemusíš se bát, že by šaty byly průsvitné. Horní i spodní část je šita dvouvrstvě, takže to nehrozí ani u světlé varianty.

 

Košilové šaty z mušelínu

Košilové šaty jsou ideální volbou na každodenní nošení. Volný střih je opravdu pohodlný a navíc jako bonus zamaskuje i nějaké to kilčo navíc. :) Také jsme k nim přidaly i pásek ze stejného materiálu, který Ti vytvoří hezkou siluetu postavy a zvýrazní Ti pas. Po stranách mají mírné rozparky, takže působí hezky žensky. Zvolily jsme zapínání na knoflíčky, které jsou po celé délce, abychom maximálně usnadnily jejich oblékání.

 

dlouhé šaty letní, dámské šaty letní, dámské letní šaty

Lněné šaty, maxi šaty boho, košilové šaty

 

Zpět do obchodu