Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Hodnocení obchodu

5,0 59 hodnocení
5
59x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jarmila H. | 4.6.2024
Mikina super a navíc krásně zabaleno
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 6.6.2024
Děkujeme za recenzi♥
R Avatar autora Regina P. | 28.5.2024
+ rychlost vyroby a dodani
+ pomoc pri vyberu velikosti
+ moznost prodlouzit kalhoty podle potreby
+ vstricna a rychla komunikace

V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 6.6.2024
Moc děkujeme♥
S Avatar autora Sayaka | 24.5.2024
Koupila jsem elegantní šaty a mušelínovou košili. Šaty má zkrácenou délku podle mé výšky a majitelka mi s tím výborně poradila a mě je sedí perfektně. Příjemná a rychlá komunikace, kvalitní vkusné kousky, prostě to nemá chybu. Jsem totálně spokojená. Děkuji!
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 6.6.2024
Moc děkujeme za pochvalu, máme radost že zvolená délka šatů krásně sedla! ♥
A Avatar autora Alena D. | 2.4.2024
Krásnè skvěle padnoucí šaty pro volný čas i slavnostnější chvíle. Před nákupem rychlá komunikace, stejně tak rychlé odeslání krásně zabaleného voňavého balíčku. Moooc děkuji a doporučuji.
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 3.4.2024
Děkujeme za milou recenzi♥♥
K Avatar autora Kristýna | 15.3.2024
Úžasná komunikace, vstřícnost a ochota kdykoli poradit s výběrem! Objednala jsem si nádhernou saténovou sukni, která mi krásně sedí na těle a cítím se v ní skvěle. Balíček byl voňavě zabalen i s dárečkem a dodání bylo opravdu rychlé. Moc děkuju, už si vybírám další kousky.
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 20.3.2024
Moc děkujeme ♥♥
E Avatar autora Eliška | 21.2.2024
Skvělé basic kousky, precizně zpracované. Milé a komunikativní majitelky. Jsem spokojená. Podporuji lokální malé tvůrce, než fast fashion.
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 20.3.2024
Děkujeme ♥♥
PV Avatar autora Pavlína Vlčnovská | 13.2.2024
Málokdy se stává, že mi basic kousky vyrazí dech a překonají moje očekávání- tady se to stalo. Skvělá komunikace, kvalita, všechno perfektní… Moc děkuji!
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 20.3.2024
Moc děkujeme a budeme se těšit na další objednávku ♥♥
E Avatar autora Eliška K. | 9.2.2024
Skvělé kousky pro nás náročnější, které omrzela instantní móda řetězců. Zakoupená sukně předčila mé očekávání, je naprosto skvělá. Rozhodně to nebyl můj poslední nákup.
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 10.2.2024
Moc děkujeme za krásnou recenzi! ♥ :)
ER Avatar autora Eliška Reichová | 25.1.2024
Holky mi sukni upravily na míru, takže krásně sedí. Vypadá naprosto luxusně. Komunikace eshopu velmi rychlá a příjemná. Není co vytknout.
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 10.2.2024
Děkujeme ♥♥
NK Avatar autora Nela Kubáníková | 15.12.2023
Jsem opravdu velmi spokojená, jak s výrobkem, tak s přístupem. Oblečení je krásně zabaleno a rychle mi bylo doručeno. Vesta z vlny je originální kousek, který je jak krásný, tak velice kvalitně ušitý. Určitě nakoupím další kousky.
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 10.2.2024
Moc děkujeme ♥♥
L Avatar autora Lucie H. | 21.9.2023
+ Kvalitní oblečení, skvělé materiály, rychlé dodání, určitě ráda nakoupím znovu.

V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 13.11.2023
Děkujeme ♥
Z Avatar autora Zdeňka P. | 27.7.2023
Skvělá komunikace s obchodem, rychlé vyřízení objednávky. Chtěla jsem úpravy na míru (delší rukávy), bylo mi bez problémů vyhověno. Košile je nádherná a precizně ušitá, materiál velice kvalitní, jsem nadšená.
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 13.11.2023
Moc děkujeme ♥
H Avatar autora Hanka M. | 27.6.2023
Veliká spokojenost. Oceňuji blesové dodání do druhého dne a především krásné a s láskou ušité šaty. Zvolila jsem lněné, ukázaly se jako perfektní kousek na denní nošení, ale se správnými doplňky je vynosím i na slavnostnější události. Líbí se mi materiál i poctivé zpracování v ČR. Jsem ráda, když vím, kdo šije moje oblečení. Žádná fast fashion, díky nadčasovému střihu budou šaty sloužit dlouhá léta.
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 13.11.2023
Děkujeme ♥♥
M Avatar autora Magda B. | 13.6.2023
+ Rychlé doručení
+ Skvělá komunikace
+ Rychlé vracení peněz

Ráda podporuji české značky, ne vždy mám ale tak skvělou zkušenost, jako s Basicatory. I když mi šaty nesedly tak, jak jsem si představovala, byla jsem s celým procesem nákupu/vrácení nadmíru spokojena. Zboží bylo odesláno velmi rychle, odezva na odstoupení od smlouvy doslova okamžitá a vracení peněz vyřešeno do týdne od zakoupení, neprodleně po obdržení zboží zpět. Žádné blokování peněz 14-30 dnů, jak je, bohužel, jinde běžné. Ráda se do tohoto obchodu vrátím :-)
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 14.6.2023
Moc děkujeme! ♥
K Avatar autora Kristina | 31.5.2023
Objednávala jsem si šaty a kalhoty v jiné barvě než jsou dostupné. Nic není problém, rychlé a úžasné jednání. Kousky jsem měla doma do týdne. Na všem se lze se slečnami domluvit. Úžasná ukázka toho, jak to vypadá, když někdo dělá věci srdcem. Rozhodně nekupuji naposledy, kousky jsou nadčasové, kvalitní a ze super materiálu, které vám vydrží celý život. Za mě 11/10, zatím moje nejlepší zkušenost s nákupem oblečení v ČR.♥️
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 14.6.2023
Moc děkujeme ♥♥
T Avatar autora Tereza D. | 3.4.2023
Vstřícnost a ochota, rychle dodáno, vrácení zboží bez problémů
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 16.4.2023
Moc děkujeme! ♥
K Avatar autora Kristýna K. | 13.2.2023
+ Rychlé doručení
+ Střih i barva odpovídá fotce
+ Kvalita

V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 16.4.2023
Mockrát děkujeme! ♥
M Avatar autora Marie H. | 27.12.2022
+ Velmi vstricna a rychla komunikace. Rychle zaslani. Krasne baleni s osobnim vzkazem a darkem. Vysoka kvalita obleceni.

V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 16.4.2023
Moc děkujeme za krásnou recenzi! ♥ :)
TD Avatar autora Tereza Daníšková | 1.11.2022
Objednala jsem si pár kousků na vyzkoušení a byla jsem opravdu mile překvapena. Objednávka přišla do 2 dnů, byla pečlivě zabalena a krásně voněla. Z příjemného materiálu jsem byla opravdu nadšená a navíc mi všechno hezky sedělo. K objednávce jsem dostala i dáreček a velmi hezký vzkaz. Objednávka mi udělala opravdu velkou radost, děkuju. Příště určitě nebudu váhat a objednám si další kousky do mého šatníku. :)
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 16.4.2023
Moc děkujeme! ♥ ♥
KL Avatar autora Kateřina Lingerová | 1.11.2022
Veroniko a Martino, objednala jsem si od vás sportovní set a je VÝBORNÝ kvalitnější set na sportování jsem snad neměla. A zabalení objednávky taky bylo VÝBORNÉ. A jak rychle balíček přišel objednala jsem v neděli večer, v pondělí ráno už by na cestě a v úterý mi už přišel. Moc děkuju holky❤️
V Avatar autora Verča a Mája (Administrátor) 16.4.2023
Moc děkujeme za krásnou zpětnou vazbu! ♥
Nahoru
60 položek celkem
Zpět do obchodu