Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Konečně vlastní prodejna?

Kéž by. Vlastní prodejnu/showroom do budoucna plánujeme, ale zatím to není v našich možnostech. Proto hledáme různé alternativy, díky kterým si naše oblečení můžeš prohlédnout i fyzicky. Nejen, že se pravidelně účastníme Dyzajn marketů a Mint marketů, konečně si naše oblečení můžeš kdykoliv vyzkoušet a zakoupit také na prodejně, a to konkrétně v Tvorba Store v Praze. Chápeme, že ne vždy se Ti hodí termín, ve kterém trhy probíhají. Proto jsme nadšené, že máme nově spolupráci s prodejnou, kterou můžeš navštívit kdykoliv. Doufáme, že do budoucna se nám podaří mít své kousky na více prodejnách, protože je nám jasné, že ne každému vyhovuje umístění prodejny v Praze.

 

A co je vůbec Tvorba Store zač?

Je to showroom výrobků různých českých tvůrců, který se nachází v Praze na Letné. Najdeš u nich nejen oblečení, ale i doplňky, kabelky, šperky, výrobky z papíru, knihy a mnohé další. Určitě stojí za návštěvu, pokud rád/a podporuješ české tvůrce. Mají také eshop, takže si jejich nabídku můžeš omrknout i z pohodlí domova.

 

Tvorba Store Praha, Basicatory, prodej výrobků lokálních tvůrců, české výrobky, vyrobeno v česku

 

Co se týče trhů, vždy sleduj náš Instagram, na kterém pravidelně informujeme, na jakém trhu nás potkáš. V našem biu vždy uvádíme, jaká akce nás v nejbližších dnech čeká. Občas máme i vlastní přehlídku, na které také můžeš pořídit naše kousky, anebo jsme byli i součástí pražského fashion weeku, na kterém bylo naše oblečení i k zakoupení.

 

Blog úvodní (5) (1)

 

 

Zpět do obchodu