Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Módní trend (nejen!) na podzim a 2022 - košilové šaty z mušelínu

Je podzimní ráno, vstáváš do práce anebo do školy, stojíš u otevřené skříně a zase nevíš, co na sebe? Je ti to podobné? V tom případě jsi našla řešení svého problému - naše mušelínové košilové šaty. ♥

 

Košilové šaty jsou must have kouskem v každém šatníku. Hodí se na jakoukoliv příležitost, jsou pohodlné a navíc díky hebkému mušelínu se budeš cítit jako na obláčku. 

Košilové šaty mušelínové

mušelínové košilové šaty Basicatory

 

Se střihem našich šatů jsme si opravdu pohrály. Chtěly jsme vytvořit kousek, který bude lichotit každému typu postavy. K šatům jsme přidaly pásek ze stejného materiálu, který vytvoří hezkou siluetu postavy a zvýrazní pas. ♥ Po stranách mají mírné rozparky a zapínání na knoflíčky usnadní oblékání, takže Ti nehrozí žádné rozcuchání účesu. :) Vybraly jsme minimalistické průhledné knoflíčky, které se Ti budou hodit k doplňkům všech barev. Šaty máme hned v několika barevných variantách.

Šaty jsou s láskou navrženy a ušity v České republice na českých tradičních strojích značky Garudan. Látku jsme před šitím předepraly, aby ušitý kousek po vyprání už nijak nezměnil tvar.

Co je mušelín?

O mušelínu a jeho vlastnostech jsme se rozepsaly už v tomto našem článku. My jsme si ho zamilovaly díky jeho vlastnostem. Nemusí se žehlit, je snadný na údržbu a navíc je extrémně pohodlný a příjemný! Navíc po úspěchu našich letních mušelínek jsme se ho s přicházejícím podzimem prostě nechtěly vzdát a musely jsme vymyslet i podzimní/jarní variantu!

 

 

 

Zpět do obchodu