Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Oblečení z bambusu - v čem spočívá jeho jedinečnost?

Proč zkusit oblečení z BAMBUSU?

Bambusový úplet se dostal mezi naše nejoblíbenější materiály hodně rychle! Proč? Když jsme si na něj sáhly, nemohly jsme uvěřit, jak je jemňoučký a hebký! To musíš zkusit na vlastní kůži! 

A má i další výhody! 

Saje více než bavlna, je prodyšný a nechá tak Tvou pokožku dýchat. ♥

Bambus je také antiseptický, a proto se hodí i pro ty, kteří trpí kožními alergiemi a citlivou pokožkou. 

Proto jsme se rozhodly ho využít pro PYŽAMKA! Spánek je důležitou součástí našeho života. Kvalitní spánek Ti zaručeně ovlivní celý den. Výběr ideální matrace a polštáře je základ, ale zaměř svoji pozornost i na výběr pyžamka a na to, z jakého je materiálu a jestli se v něm cítíš pohodlně! :) Jak jednou poznáš ten rozdíl oproti "saténové" košilce z polyesteru, už nebudeš chtít zpátky!

 

Výroba

Pěstování bambusu není tak náročné na vodu, jako třeba pěstování bavlny. Bambus také nevyžaduje pesticidy a není u něj potřeba využívat chemické látky při pěstování. Díky tomu není zatěžující pro životní prostředí. :)

 

Bambus nejen v textilním odvětví

Dnes už na bambus narazíme na spoustě místech! My jsme se samozřejmě zaměřili právě na oděvní průmysl a co z bambusu v naší české dílně ušít. Určitě mimo pyžamka máme spoustu dalších plánů! Z bambusu jsou už ale vyráběny i např. zubní kartáčky, obalové materiály, další hygienické pomůcky apod. 

 

 

 

https://www.basicatory.cz/pyzama/

 

Zpět do obchodu