Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

NA ROVINU! - V čem je náš svetr s rolákem jiný než ten z běžného obchodu?

NA ROVINU! 

V čem je náš svetr s rolákem jiný než ten z běžného obchodu?

Zdá se ti na 1. pohled podobný jako ten, co jsi nedávno viděla v obchodech. Tak proč je o něco dražší? 

I když bychom velmi rády stáhly jeho cenu, nemáme pro to prostor. Snažíme se naše Premium kousky držet v dostupném cenovém rozmezí, ale zároveň nechceme ubírat na jejich kvalitě. 

Látka pro náš svetřík s rolákem je velmi specifická. Jako první se nám na ní líbilo to, že pochází od italského výrobce. Důležité však pro nás jsou i její vlastnosti. Je extrémně heboučká a měkoučká! Chtěly jsme svetřík, ve kterém Ti bude pohodlně celý den. Ne takový, který Tě začne kousat a škrábat a budeš se těšit, až ho sundáš. Bohužel nemáme kamennou prodejnu, kde bys ten rozdíl mohla vyzkoušet na vlastní kůži, ale v listopadu a prosinci plánujeme se zúčastnit trhů! O všem Ti dáme včas vědět na našem Instagramu!

Dalším faktorem, který tvoří náklady navíc, je předeprání látky. Tento krok nevynecháváme, protože bez předeprání a vysrážení látky se může stát, že se Ti pak výrobek z ní ušitý srazí a to opravdu nechceme.

Naše švadlenka je neskutečně šikovná a pedant na kvalitu ušití. Každý kousek se stříhá samostatně a ne ve velkých strojích po stovkách kusech, kdy se může stát, že sem tam něco ujede. :) Za tu dobu, co s naší švadlenkou spolupracujeme, jsme si k ní vybudovaly 100 % důvěru, že vše bude tak, jak má. Kvalitní a pevné, ale zároveň elastické švy, vše hezky zakončené a zapravené, aby se nikde nic nepáralo. A taková práce něco stojí. Věříme však, že časem se Ti vyplatí koupit si 1 kvalitní kousek oblečení, které Ti vydrží mnohem déle, než to z fast fashion velkoobchodních řetězců, které se většinou po pár praních rozpadne nebo se začne žmolkovat. 

Rolák je základní kousek na podzim a zimu, který prostě musíš mít! Jeho výhodou je, že se dá i jednoduše vrstvit. Hoď na něj sako, vestu nebo bundičku a zaručujeme, že budeš vypadat skvěle. :)

 

Zpět do obchodu