Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Valentýnské dárky pro ženy

Valentýn se blíž a my přinášíme tipy na dárky pro ženy, které zaručeně potěší a udělají radost. Při výběru  dárku je potřeba myslet na osobní styl obdarované, na její preferované barvy a střihy.

 

1. Pyžamo

Pyžamo je dárek, o kterém se nebojíme říct, že s ním téměř není možné šlápnout vedle. Mělo by být nejen stylové, ale také pohodlné, protože kvalitní spánek je jedním z nejdůležitějších faktorů pro spokojený život a naše zdraví. V naší kategorii Comfy najdeš bavlněná pyžamka, košilky a pyžamo z bambusového úpletu. Můžeš si vybrat mezi variantou s kalhotami, anebo se šortkami. Pyžamový set kalhot a topu a košilky jsme ušily z lehoučkého prodyšného mušelínu, který při nošení zaručí pocit jako v bavlnce. Velkou výhodou tohoto pyžamka je mačkaná struktura materiálu, který vypadá pořád skvěle a nemusí se žehlit. Oproti tomu pyžamový set z bambusu je také heboučký, pružný a opravdu příjemný na kůži. Velkou výhodou tohoto materiálu jsou jeho antibakteriální účinky, které zabraňují šíření bakterií. Je to tedy vhodný materiál pro alergiky, atopiky a všechny, kteří trpí na kožní alergie, ekzémy, nebo citlivou pokožku.  Všechna pyžamka máme v nabídce hned v několika barvách.

 

2. Župan

Pokud chceš své polovičce dopřát pocit opravdového pohodlí nejen po horké koupeli, tento župánek určitě udělá radost. Ušily jsme ho ze 100 % bavlněného mušelínu, který je prodyšný a měkoučký. Nechybí mu ani poutko na pověšení, kapsy a pásek. Tento kousek je vhodným dárkem i v případě, že si nejsi jistý/á výběrem velikosti. Šijeme ho v UNI velikosti, která sedí na postavy XS-XL, takže s ním rozhodně nešlápneš vedle.

 

Dámské pyžamo, kalhotové pyžamo, bavlněné pyžamo, pyžamo z mušelínu, české pyžamo, noční košilka, dámský župan, bavlněná košilka, bavlněný župan, košilka z mušelínu, župan z mušelínu, české pyžamo, župan česká výroba, české oblečení, česká značka oblečení, valentýnské dárky pro ženy, dárek pro ženu, dárek na valentýn, valentýnský dárek, tipy na dárky na valentýna 

 3. Kalhoty

Nadčasové elegantní kalhoty potřebuje každá z nás. U nás můžeš vybírat ze dvou střihů. První střih sedí na postavy s úzkým pasem, druhý střih sedí spíše na rovnější postavy. Kalhoty šijeme ze tří barev, a to tmavě šedé, černé a světle šedé s proužkem. Pokud Tvoje polovička neustále bojuje s délkou kalhot, protože je malá/vysoká, my ji délku upravíme přímo na míru a to zdarma.

 

4. Tričko

Klasické basic tričko je základním kouskem v každém šatníku, ať už se jedná o tričko s krátkým rukávem, s dlouhým rukávem, s výstřihem či bez. Neutrální tóny zajistí snadnou kombinovatelnost a bude tak oblíbeným kouskem, který se bude hodit do téměř každého outfitu.

 

5. Kabátek

A co darovat kousek, který využije od podzimu do jara? Kabátek, ve kterém jí bude teplo, ale zároveň bude stylová. Šijeme oversized kabátky se spadlými rameny z měkoučké vlny, a to v šedohnědé a černé barvě. Minimalistický kousek, který má hřejivé vlastnosti a zadržuje teplo. A tak jako u županu, tento kousek také šijeme v UNI velikosti, protože jsme zvolily oversized střih, který jsme pečlivě vyladily do každého detailu. Sedí na postavu S až L.

 

6. Dárková poukázka

Naším posledním tipem na dárek k Valentýnu je poukázka na libovolnou hodnotu nákupu u nás v eshopu. Pokud si nejsi jistý/á velikostí, barvou, anebo prostě nevíš, jaký kousek vybrat, poukázka je ideální volbou. 

 

Doufáme, že jsme Tě při výběru dárku alespoň trošku inspirovaly a pomohly Ti. ♥

 

tipy dárek na valentýna, dárek pro ženu, dárek pro ženy, valentýnské dárky tipy, tip na dárek pro ženu, elegantní dámské kalhoty, dárková poukázka, dárkový voucher, dámský kabát, kabát z vlny, vlněný kabát, české oblečení, ušito v čr, česká oděvní značka

 

 

Zpět do obchodu