Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Roláky z české látky z naší dílny v Olomouci

V tomto článku se chceme zaměřit na jeden z našich nejoblíbenějších oděvních kousků pro chladnější dny - české roláky. Proč jsou pro nás tak speciální a proč by měly být i pro Tebe?

1. Zvolený materiál

Náš závazek k udržitelné módě a podpoře českých podnikatelů se odráží nejen ve výrobě, ale i ve výběru materiálů. Látka, kterou používáme pro naše roláky s dlouhým rukávem, je měkoučký bavlněný úplet, který je nejen kvalitní, ale hlavně se může pyšnit tím, že byl vyroben v České republice.

2. Ruční práce a kvalita

Každý rolák, který opustí naši dílnu, je vyroben s láskou, péčí a velkým důrazem na kvalitní zpracování. Ruční práce je pro nás klíčovým prvkem a zajišťuje vysokou úroveň kvality každého kousku.

3. Nadčasovost střihu

Naše roláčky nejsou pouze o teple a pohodlí. Zaměřily jsme se také na jednoduchost, elegantnost a nadčasový střih, který zdůrazňuje ženskou siluetu a poskytne Ti téměř nekonečné množství outfitů, které s ním můžeš vytvořit. Naše úpletové roláčky jsou všestranným kouskem, který lze kombinovat s různými styly a vytvořit tak outfit pro každou příležitost. Od každodenního nošení po večerní setkání, naše roláky jsou vždy správnou volbou.

 

4. Univerzálnost barev

Pro roláčky jsme zvolily základní, nadčasové, lehce kombinovatelné barvy. V současnosti máme v nabídce tmavě modrou, béžovou a růžovou barvu.

 

Úpletový rolák s dlouhým rukávem tmavě modrý

Zpět do obchodu