Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Tajemství oblečení, které se hodí ke všemu

Existuje oblečení, které lze téměř nekonečně kombinovat a hodí ke všemu? Podle našeho názoru ano, ale je důležité při jeho výběru a nákupu dodržet několik pravidel. Myslíme si, že právě lehce kombinovatelné kousky jsou ve tvém šatníku ty nejdůležitější, a proto se snažíme přesně takové oblečení tvořit.

 

Neutrální barvy

Jedním ze základních pravidel je vybrat tu správnou a hlavně univerzální barvu, díky které nebudeš omezená ve výběru dalších kousků outfitu. Při hledání univerzální barvy se zaměřuj na neutrální tóny. Barvy jako černá, šedá, bílá a různé odstíny hnědé jsou známé pro svou schopnost skloubit se s různými styly a příležitostmi. Tyto barvy nejenže vytvářejí elegantní a sofistikovaný dojem, ale také umožňují snadné kombinace s různými doplňky.  Například kombinace hnědého topu s černými kalhotami nebo bílého trička s šedými kalhotami ti umožní snadno přizpůsobit svůj vzhled různým situacím. Co se týče vzorů, zde platí méně je více.

 

Věrnost monochromatismu

Monochromatický styl, tj. nošení oblečení pouze v jednotné barvě různých odstínů, je další možností, jak dosáhnout univerzálnosti. Barvy jako tmavě modrá, černá, šedá nebo tmavě zelená vytvářejí elegantní monochromatický vzhled, který působí moderně a čistě. Monochromatismus zároveň usnadňuje kombinaci různých kousků oblečení. Výběr barvy je také důležité sladit s tím, co se hodí ke tvé barvě pleti a vlasů.

 

Střih

Univerzálnost oblečení neovlivňuje pouze barva, ale také střih. Pokud zvolíš jednoduchý základní střih, který nebude jen aktuálním výstřelkem současných trendů, máš zaručeno, že takový kousek můžeš v klidu nosit třeba i za 10 let.

  

Doplňky, které oživí outfit

Pokud se rozhodneš pro neutrální základ outfitu, můžeš ho oživit, či ozvláštnit pomocí výrazných doplňků. Barevné šály, kabelky, šperky nebo boty mohou být tou správnou volbou, která dodá tvému outfitu jedinečný nádech.

 

Existuje tedy oblečení, které se hodím téměř ke všemu? Ano existuje, a často se skrývá v neutrální paletě barev. Volba správných odstínů a střihů ti umožní snadno kombinovat a přizpůsobit svůj styl různým příležitostem. 

Zpět do obchodu