Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Proč jedno tričko stojí 99 Kč a druhé 849 Kč?

Důvodů je hned několik! Výsledná cena závisí na mnoha faktorech. Výběr té nejkvalitnější látky, správné finanční ohodnocení šikovné švadlenky v českých podmínkách a vytvoření trička, které Ti vydrží ne rok ale roky! Přesně na tohle jsme se u Premium kolekce zaměřovaly.

 

Výběr látky

Gramáž, kvalita, certifikace, složení. To vše má velký vliv na cenu látky. Pro naše Bio trička i Trička s dlouhým rukávem jsme zvolily kvalitní BIO bavlnu, kterou nám dodává český dodavatel. Látka se skládá z 95 % bavlny a z 5 % elastanu a má hned několik certifikací – GOTS, OEKO-Tex Standard 100, OCS 100. O certifikacích se více dozvíš v tomto našem článku o textilních certifikátech.

 

Předeprání látky

Pro nás extrémně důležitý krok, díky kterému tričko nemění tvar po prvním vyprání. Také se Ti stává, že máš tričko po prvním vyprání vytahané anebo se mu přetočí švy? S našimi tričky nic takového nehrozí!

 

Šití v České republice

Ekologická výroba v ČR stojí podstatně rozdílnou částku oproti výrobě např. v Číně.

 

Propracovanost střihu

Zpevnění ramen, výběr švů, zpevňující lemovka za krkem. Aneb do detailu dotažené tričko z kvalitního bavlněného úpletu, které Ti vydrží roky!

 

Malý eshop x masivní velkovýroba

Významnou roli hraje i typ výroby. Malosériová výroba oblečení v České republice má podstatně vyšší náklady než velkosériová výroba ve třetích zemích.

 

Detail trička ušitého v České republice

 

Věříme, že až oblékneš trička z naší Premium basic kolekce, stanou se Tvojí druhou kůží a už nikdy ho nebudeš chtít sundat. ♥

 

Těšíme se na Tvou zpětnou vazbu, jak se Ti trička líbí či nosí. A budeme moc rády za každý komentář či poznatek. :) ♥

 

mceclip0

Zpět do obchodu