Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Oblečení pro přechodné období mezi zimou a jarem!

Není ani teplo, ale už ani ne tak zima. Někdy ráno mrzneš a odpoledne s sebou taháš všechny ty vrstvy oblečení. Co v tomhle počasí na sebe? V naší české dílně jsme se švadlenkou navrhly vestu z vařené vlny, kterou jsme si zamilovaly hned na začátku jejího vzorování! 

Proč vařená vlna?

Skvěle udržuje teplo, proto se dokonale hodí pro tohle přechodné období mezi zimou a jarem, resp. ji pak můžeš vytáhnout i na období mezi létem a podzimem!

Odpuzuje vlhkost, proto po nošení vestu stačí pověsit a nechat vyvětrat. 

Jaký jsme zvolily střih?

Mírně oversized, Vařená vlna je pevnější materiál, takže vesta hezky drží tvar, střih pěkně sedí na ramenou a vytváří tak sofistikovaný vzhled. My si tuhle vestu oblékáme vždy, když máme úplně jednoduchý minimalistický outfit, který chceme něčím doplnit (Ale bez extra námahy a přemýšlení, na které není čas! :)) Hned celá kombinace vypadá, že sis dala více záležet, co na sebe. 

Taky jsme jí přidaly velké kapsy, které se vždy hodí. 

Jsme česká značka oblečení, takže vesta je nejen navržená v české dílně, ale samozřejmě i poctivě ušitá, aby Ti vydržela! 

Vesta z vařené vlny ušitá v ČR, česká vesta, dámská vesta, outfit s vestou, jarní outfit inspirace

S čím ji kombinovat?

Vestu jsme si oblíbily v kombinaci s mikinou s rolákem na tělo, ale osobně jsme ji otestovaly i pouze s tričkem. Vždycky jsme se vlny trochu obávaly, protože máme zkušenost, že bývá kousavá, ale tahle vařená vlna nás nekouše ani na holé ruce! :)

Dokážeme si ji představit i třeba na nějaké maxi úpletové šaty. To by vypadalo božsky!

Vestu máme na eshopu ve více barvách. 

 

Dámská vesta se sukní, vlněná vesta, jarní outfit, maxi sukně, sukně a vesta

Zpět do obchodu