Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

V čem je naše tričko jiné než to z řetězců?

Není tričko jako tričko. I když na první pohled se Ti může zdát, že jsou stejné, nemusí to být tak. Vybraly jsme pár rozdílů, podle kterých se můžeš při výběru trička řídit, aby sis pořídila kousek, který Ti opravdu vydrží. Naše trička jsou s láskou navržena a ušita v České republice na českých tradičních strojích značky Garudan. 

 

A v čem jsou naše trička jiná než ty z řetězců? Tričko z řetězce bude nejspíše úplně jiné, a to hlavně z hlediska kvality šití, ale i z pohledu látky, i když můžou mít stejnou certifikaci. U látky nezáleží jen na certifikátu, důležitá je i gramáž a složení. Naše trička jsou ušita z látky s vyšší gramáží, takže ani u bílé varianty nehrozí, že by tričko bylo průsvitné. Dalším důležitým krokem je předeprání látky před šitím, aby se vysrážela. Tím jsme zajistily, že triko po prvním vyprání už nijak nezmění svůj tvar. Většina velkovýrobců tento krok neřeší, a proto se pak stává, že tričko má po vyprání přetočené švy a podobně. Dalším důležitým bodem je rozmístění jednotlivých dílů trička na látce a jejich stříhání. U nás je každý díl stříhán ručně samostatně a ne v masových kusech. Před střihem dbáme na pečlivé rozložení dílů na látku tak, aby se na sebe nemačkaly a byly umístěny ve správném směru podle pružnosti. Pokud by totiž byl nějaký díl ustřižen šikmo, nepružil by po své šíři, ale různě do stran -  pak se právě při praní může stát, že se posunou švy, a to nechceme.

 

Střih našich triček je propracovaný a není to jen obyčejné tričko, jak známe z řetězců, u kterých se na kvalitu šití moc nedbá. Naše trička mají mírně zpevněná ramena, spodní lem a lem na rukávu je zakončen speciálním trojitým švem, který je pevnější, ale zároveň elastický.

 

Naše trika šijeme z kvalitního BIO úpletu s vyšší gramáží, aby ani u bílé varianty nehrozila průhlednost. V čem je rozdíl na 1. pohled oproti běžnému úpletu? Je mnohem jemnější a měkčí a opravdu příjemný na kůži.

 

V současnosti nabízíme tři druhy triček - triko s krátkým rukávem, tričko s dlouhým rukávem a triko s véčkovým výstřihem, a to hned v několika barvách. Navíc nabízíme i výhodné balíčky, díky kterým trička pořídíš za výhodnější cenu. ♥

 

 

Dámské tričko bílé s výstřihem do V

Bílé dámské tričko s výstřihem do V

Zpět do obchodu