Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

10 tipů na vánoční dárek pro ženy!

Máme pro Tebe 10 tipů na vánoční dárek pro ženy!

Sepsáno ženami! Věř nám, že tento seznam vyřeší Tvou krizi, co zatraceně koupit k Vánocům! :D My samy ho nejspíš podstrčíme naším druhým polovičkám, abychom jim usnadnily život. 

1. Svíčku!

Neznáme ženu, která by nemilovala svíčky! Doporučujeme zvolit nějakou od českého výrobce a podpořit tak lokální tvorbu. Určitě sáhni po sojové svíčce! Z klasické parafínové svíčky se uvolňují toxické látky, které jsou škodlivé pro přírodu i naše zdraví. Takový dárek potěší maminku, babičku a klidně i přítelkyni. :) 

 

2. Basic trička

I žena, která miluje trendy, potřebuje ve skříni ty správné basic kousky, se kterými snadno outfit nakombinuje. Věříme, že kvalitní basic trička z vyšší gramáže a hezky zabalená, udělají radost! Ty naše mají vždy i předepranou látku a tím zajistíme, že po praní nijak nezmění tvar, nepřetočí se švy a vydrží roky! 

3. Poukázku do oblíbeného kadeřnictví

Upřímně dámská údržba stojí spoustu peněz! Zjisti, k jaké kadeřnici/kadeřníkovi osoba, kterou chceš obdarovat, chodí a zaručeně nešlápneš vedle.

4. Společný wellness 

Vezmi svou drahou polovičku na wellness třeba i na noc. Sauna, bazén, masáž...takový společně strávený čas je nenahraditelný. ♥

5. Poukaz do oblíbeného eshopu Basicatory :))

Pokud si nevíš rady s velikostí, barvou, tak dárková poukázka je pro tebe správná cesta. Navíc pokud jde o oblečení, to si my ženy přece jen raději vybíráme samy. 

dámské basic tričko, vánoční dárky pro ženy, vánoce, dámský svetr, dámská mikina

6. Poukaz do oblíbeného nehtového studia, na řasy nebo obočí

U poukázek ještě zůstaneme, protože upravené nehty jsou pro nás základ! :) Spousta žen taky pravidelně chodí na řasy nebo obočí, zkus nenápadně zjistit, co z těchto variant udělá největší radost. 

7. Parfém

Víš, jakou má oblíbenou vůni? Anebo po které během roku pokukuje, ale ještě si ji nestihla koupit? Pak máš výběr dárku jistý.

8. Šperky

Ať už to bude řetízek, náramek, náušnice či přívěšek, s tímto dárkem rozhodně nešlápneš vedle.

9. Sportovní vybavení a doplňky stravy

Je tvoje drahá polovička vášnivou sportovkyní, anebo plánuje od ledna změnu životního stylu a chce začít konečně hubnout? Tak to určitě ocení nějaké nové sportovní vybavení, doplňky stravy, anebo sportovní oblečení. A pokud si nebudeš vědět rady s výběrem, poukázka to jistí. :)

10. Kosmetika

Neznáme žádnou ženu, které by neudělala radost kosmetika. Ať už to bude jen balíček mýdel či šamponů, anebo dekorativní kosmetika, určitě tímto dárkem potěšíš.

 

 

PS: Pokud dárek od Tebe bude mít návaznost na Basicatory, pamatuj, že tím neuděláš radost jen tomu, pro koho dárek je, ale i nám, ségrám z Basicatory, Máji a Verči! To máš rovnou 3 šťastné osoby naráz! :D

 

Zpět do obchodu