Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Jaký byl náš druhý rok?

Slavíme druhé narozeniny! Přijde nám to jako včera, kdy jsme naši značku spouštěly a nemůžeme uvěřit, že už slavíme druhé narozeniny. Děkujeme všem, co nás podporují, že se můžeme věnovat tomu, co nás tak baví. ♥ A jaký byl náš druhý rok? Tento rok byl pro nás hodně náročný a plný změn. Nebudeme si nic nalhávat, ale dnešní doba není zrovna jednoduchá a příznivá pro rozjezd podnikání, takže se musíme opravdu snažit, abychom naši značku udržely a mohly posouvat dále. Neustále pracujeme na nových kouscích, které se snažíme dotáhnout k dokonalosti díky vaší zpětné vazbě, za kterou moc děkujeme. V letošním roce se nám povedlo navázat spolupráci s českou výrobnou látek, takže jsme moc rády, že můžeme šít i z kvalitních českých materiálů a navíc naší tvorbou podpoříme i další české podnikatele.

V loňském roce jsme poprvé vyrazily na trhy, abychom nepůsobily jen v online prostředí. Osobní setkání s vámi je pro nás hodně důležité nejen kvůli zpětné vazbě. Těší nás, když si za námi uděláte na nějakou akci cestu a přijdete nás i jen tak pozdravit. ♥ Ale neúčastníme se jen trhů! Za poslední rok jsme měly i své dvě přehlídky v Přerově a v Hranicích, možnost zkusit si na týden mít svou prodejnu díky projektu Šantovka Star(t)s v Olomouci a také jsme byly součástí Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. Také jsme měly možnost oblékat moderátorku pořadu Úspěšní na CNN Prima News a osobně se zúčastnit i jednoho natáčení. Během posledního roku jsme poskytly i několik rozhovorů a vyšlo o nás několik článků. Můžete s námi najít rozhovor na moda.cz, zitrek.cz, idnes.cz nebo v časopise Moje psychologie. Dokonce se o nás zmínil i časopis Elle!

Basicatory v médiích

Co se týče našich osobních životů, je to jedna velká jízda. :D Nic nestíháme a pořád máme plno práce. V květnu proběhla nádherná svatba, takže z Verči už máme vdanou paní. :D Mája ji sice pustila i na svatební cestu, ale máme teď co dohánět.

bílé pyžamo pro nevěstu

A jaké jsou naše plány do budoucna? Chceme, abychom na Basicatory měly opravdu jen základní kousky v různých střizích a kvalitně ušité. Protože například jen ty elegantní kalhoty se dají ušít v délce nad kotníky nebo až na zem. S vysokým pasem či nízkým. Zvonové či rovné atd. Také bychom chtěly rozšířit rozmezí nabízených velikostí a délek v rámci výšky. Přejeme si, aby u nás každá žena našla ten svůj vysněný střih, který ji sedne a vynosí ho po několik let. A kolem této vize se točí i všechny novinky, které plánujeme. Také bychom si moc přály vlastní showroom a hlavně, abychom dále rostly, mohly jsme dělat to, co nás baví a aby naše oblečení dál dělalo radost čím dál většímu počtu zákaznic.♥

 

A v neposlední řadě chceme poděkovat naší švadlence, která nám vychází ve všem vstříc a dělá pro nás vše, co nám na očích vidí. A také naší mamce, protože bez nich by to nešlo. ♥

 

 

Zpět do obchodu