Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Budeme na pražském fashion weeku - MBPFW23

Prague fashion week Ti asi nemusíme dlouze představovat! Jsme moc rády, že budeme součástí této největší módní události v České republice, kde jsou pečlivě týmem MBPFW vybráni talenti z ČR a Slovenska. 

Platforma Má Vlast bude mít další pop up showroom - Má Vlast EDIT 06, který bude doprovodným programem MBPFW ve dnech 15. - 17. dubna 2023. A právě na tomto EDITU 06 najdeš i nás s našimi šitými kousky! Mimo nás tam samozřejmě bude k vidění i řada dalších umělců třeba z oblasti šperkařství, kabelek a doplňků a my se moc těšíme, až uvidíme i jejich tvorbu, která rozhodně bude stát za to. 

Pro info - platby budou možné jak v hotovosti, tak i kartou!

Spoustu informací o akci a o dalších tvůrcích najdeš na profilu Má Vlast. Vstup na akci je volný. Omrkni ale i program přehlídek, my se chystáme na Michael Kovacik by Erste Premier a Boris Král. Vstupenky najdeš na Goout. 

 

Pop-upem ale doprovodný program od Má Vlast nekončí!

V neděli 16. 4. se můžeš zúčastnit panelové diskuze na téma módní design v Česku a na Slovensku. V pondělí 17. 4. si můžeš zkusit workshop - styling šperků a doplňků a poté si zajít na panelovou diskuzi o kreativitě v módním průmyslu. Veškeré info o programu a vstupenkách najdeš na stránkách MBPFW. ♥

 

 

 

 

Zpět do obchodu