Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Tipy na vánoční dárky pro ženy

Vánoce jsou tady a Ty si zase nevíš rady, jaké dárky pořídit? Tuto situaci také moc dobře známe. Proto Ti přinášíme tipy na vánoční dárky, se kterými vykouzlíš nejeden úsměv.

 

Basic tričko

Investice do základních kousků jde na outfitu extrémně poznat. Tričko z kvalitního materiálu outfit vyloženě pozvedne! My šijeme trička z vysokogramážní bavlny, která má certifikaci GOTS.  V čem je rozdíl na 1. pohled oproti běžnému úpletu? Je mnohem jemnější a měkčí a opravdu příjemný na kůži. Látku před šitím předepíráme, aby výsledné tričko už nijak nezměnilo tvar, nesrazilo se, nebo se mu nepřetočily švy. Naše oblečení je s láskou navrženo a ušito v malé dílničce v Olomouci na českých tradičních strojích značky Garudan. Také si můžeš zakoupit i zvýhodněné sady triček ušitých v České republice. Na výběr máš hned 3 možnosti, a to sadu triček s krátkým rukávem a kulatým výstřihem, triček s krátkým rukávem a výstřihem do Véčka a triček s dlouhým rukávem.

 

Vánoční dárky pro ženy, dárek pro ženu, dárek česká výroba, české tričko, ušito v Česku

 

Pyžamo z bambusového úpletu

Ideálním vánočním dárkem, kterým rozhodně nešlápneš vedle, je i naše pyžamko, které také nabízíme ve zvýhodněném setu a rovnou i v několika barvách. Pyžamo z bambusu? Jakmile si na tento bambusový úplet sáhneš, nebudeš chtít spát v ničem jiném! Je hezky prodyšný a tak heboučký, že hrozí, že v něm budeš chtít strávit celý den!  Velkou výhodou tohoto materiálu jsou také jeho antibakteriální účinky, které zabraňují šíření bakterií. Je to tedy vhodný i pro alergiky, atopiky a všechny, kteří trpí na kožní alergie, nebo citlivou pokožkuPěkné a zároveň pohodlné pyžamko udělá radost každé ženě! A částečně přece jen i partnerovi. :))

 

Vánoční dárky pro ženy, dárek pro ženu, pyžamko, pyžamo z úpletu, bambusové pyžamo

 

Jednoduchý kombinovatelný kousek

Radost uděláš i snadno kombinovatelným oblečením, které je možné vrstvit a lze využít k mnoha outfitům. Pokud hledáš přesně takový kousek, mrkni třeba na naše vesty a kabátky. Vestičku šijeme z hřejivé vařené vlny, která je skvělou volbou do chladnějších dnů. Výhodou tohoto materiálu je nemačkavost a lehkost, ale zároveň je pevný a hezky zahřeje. Kabát také šijeme z materiálu s podílem vlny, takže také dokáže krásně zahřát a zadržuje teplo. Skvěle se tak hodí do chladnějšího počasí na podzim i jaro. Navíc náš oversized střih se spadlými rameny sluší i více typům postav, takže je malá pravděpodobnost, že kabátek nesedne.

 

Vánoční dárky pro ženy, dárek pro ženu, dámská kabát krátký, šedý kabát, vesta, hřejivá vesta

 

Jistota, která nikdy nezklame

Pokud si nejsi jistá/jistý výběrem správného kousku, který by udělal radost, anebo neznáš přesnou velikost, dárková poukázka je ideálním řešením. Můžeš si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí, takže pokud i řešíš dárky na poslední chvíli, elektronická poukázka Tě zaručeně zachrání.

 

Vánoční dárky pro ženy, dárek pro ženu, dárek na poslední chvíli, dárek rychle, dárkový poukaz, dárková poukázka, elektronický poukaz, voucher, dárkový voucher

 

 

Zpět do obchodu