Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Osudový rok 2022

V první řadě chceme z celého srdce poděkovat všem, kteří nás jakkoliv podpořili! Ať už jen sledováním a lajkováním našich nových kousků na Instagramu či Facebooku, napsáním hezkých zpráv a emailů nebo objednáním vysněného kousku. Děkujeme, že můžeme dál růst! 

 

A co konkrétně jsme za rok 2022 zažily? Co se změnilo?

 

Osobní setkání s VÁMI!

Samy jsme nevěřily, že se tohle stane, vzhledem k naším extrémně introvertním povahám. Rozhodly jsme se vystoupit z naší komfortní zóny "doma v obýváku", a proto jste nás mohly potkat na různých akcích a trzích! Moc rády vidíme naživo, jak vám naše kousky sluší, anebo naopak, v čem musíme naše střihy vylepšit. Osobní kontakt nám pomáhá lépe zjistit, co hledáte a co potřebujete. V létě jste nás mohli vidět na Nákle ve Wake Surf Náklo a poté na Flerjarmaku na olomouckém náměstí. Poté jsme se ještě 2x objevily na Mint Marketu v Brně, měly jsme úplně 1. přehlídku v Přerově a také jsme byly na předvánočním marketu v Olomouci v našem oblíbeném Long story short Hostel & Café.

 

Mája odešla z původní práce!

Konečně jsme došly do bodu, že se můžeme naplno věnovat Basicatory! Verča odpromovala a Mája ukončila svoji dosavadní práci v oblasti daní. Musíme říct, že tohle byl pro nás velký krok a jsme nesmírně vděčné za to, že se překlenujeme do toho, aby nás náš sen mohl také živit. ♥

 

A co nás čeká v roce 2023?

Spousta nových kousků ušitých v ČR, více akcí, kde budeme osobně a nakonec místo dvou svateb jen jedna (aspoň bude víc času na práci :D).

Celý týden 13. - 19. března si můžeš přijít pro svůj vysněný kousek do Šantovky, kde budeme na prodejně Šantovka starts!

 

Ještě jednou děkujeme za podporu a těšíme se, co nám rok 2023 přinese!

Zpět do obchodu