Doprava zdarma při nákupu nad 2 999 Kč ♥

Co nám dal a vzal rok 2023? A co nového nás čeká?

Než se pustíme do shrnutí roku 2023, chtěly bychom z celého srdce poděkovat všem, kteří nás jakkoliv podpořili! A to ať už jen sledováním a lajkováním našich příspěvků, psaním hezkých zpráv, anebo nákupem vysněného kousku. Děkujeme, že můžeme dál růst a dělat to, co nás baví! 

 

A co nás potkalo v roce 2023?

V roce 2023 jsme se snažily alespoň částečně přemístit i do offlinu, což je vzhledem k našim hodně introvertním povahám opravdu velký výstup z komfortní zóny. :D Hned v březnu jsme si vyzkoušely mít na týden svou prodejnu v Šantovce v Olomouci díky projektu Šantovka Star(t)s, v dubnu jsme byly součástí pražského fashion weeku MBPFW23 a v květnu jsme měly vlastní přehlídku v Hranicích. Během roku jsme se účastnily trhů s lokální tvorbou, konkrétně Mint Market, Dyzajn market a LEMARKET. Také se nám povedlo navázat spolupráci s prodejnami v Praze a v Olomouci, za což jsme opravdu vděčné.

 

Celý rok jsme pracovaly na rozšiřování nabídky našich kousků, a to nejen z pohledu počtu druhů, ale také se snažíme přidávat další velikosti a barvy. Čím větší je naše nabídka, tím více si uvědomujeme, co vše nám chybí a máme pocit, že je snad neomezené množství typů a kombinací, jak jednotlivé střihy tvořit. Proto si moc ceníme, když nám sdělujete, co vám chybí, nebo nemůžete sehnat a můžeme naše nápady a inspirace spojit.

 

Kromě pracovního života se toho hodně událo i v soukromém a musíme tady vyzdvihnout aspoň Verči svatbu, která byla opravdu krásná, a z malé sestřičky už je vdaná paní. :D A nesmíme zapomenout na naše asi největší trable, a to milovaný atopický ekzém. Celý rok nám nedal ani chvilku klid, protože jsme ho začaly řešit jinak než jen mazáním kortikoidů. I když se snažíme přijmout takové, jaké jsme, do dnešního "dokonalého" světa se ekzém na fotkách moc nehodí. Zvlášť ne ve fázi, kdy je opravdu rozjetý. Jsme ale proti úpravám fotek, takže naše vrásky, celulitidu a nedokonalosti prostě máme a nemáme potřebu se jakkoliv retušovat. S ekzémem jsme se ale ani jedna necítila komfortně a navíc to dost bolí a poslední myšlenka, kterou člověk má, je, že by měl fotit a natáčet, takže nás to lehce brzdilo v naší tvorbě na instagramu.

 

Co nového nás čeká v roce 2024?

Nebudeme lhát. Rok 2023 byl pro nás náročný a vnímáme ho jako zatěžkávací zkoušku, jestli nám naše sny a budování vlastní značky za tu dřinu opravdu stojí. Nemálo lidí nás v tom, co děláme, nechápe a odrazují nás, ať se vrátíme do "normální" práce. Tento rok nás naučil, že musíme být ještě silnější a odhodlanější než kdy dřív. Nám to ale za to všechno STOJÍ a nenecháme se odradit! A cítíme v kostech, že rok 2024 je náš.♥ Pilně pracujeme na novinkách pro jaro a léto a neskutečně se těšíme, až vám je ukážeme. Také chystáme jednu větší novinku, novou podznačku, ale blíže se k ní vyjádříme až později. Už se ale nemůžeme dočkat dne, kdy vše budeme moci zveřejnit. :D A samozřejmě letos opět plánujeme se zúčastnit některých trhů a akcí, o kterých vám dáme vždy včas vědět na našem instagramu/facebooku.

 

 

Moc všem děkujeme za podporu a těšíme se, co nám tentokrát přinese rok 2024!♥

 

 

Zpět do obchodu